Dreamcatcher

Neurális, kaotikus, théta-fluidum folyamból kiemelt, formális, temporális, metaalakzatok

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Első nyüzüge

renhoek 2009.05.13. 01:47

Nos, kezdésnek egy jókora levegővétellel:

Ez a blog életem fontos momentumait fogja megörökíteni. Ezek nem a nagy szerelmek, nem a nosztalgikus iskolai csínytettek, vagy családi nyaralások... Korántsem.

Ezek az én, saját, nap mint nap éjjelente átélt, különös, furcsa, olykor félelmetes álmaim. Az az érdekes, hogy ezekben a víziókban a tudatalattim tökéletes tükörképet állít a való életemről. 

Továbbá néha kicsit hosszadalmas elolvasni a bejegyzést, manapság megrémítik az embert a technoid korszakban a végnélküli írások. Nem sok embernek mutatom ezt meg, de aki kedvet érez hogy elolvassa,és van is türelme hozzá annak sok szerencsét. Mindig pontosan követem az álmot amire emlékszem, néha viszont csak találgatáson alapul. Remélem sikerül majd visszaadni azokat az érzéseket, hangulatokat, röhejesen groteszk szituációkat amit átélek ebben a kis világomban. 

Na üdv mindenkinek!

Címkék: álom

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alomcsapda.blog.hu/api/trackback/id/tr441118469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása